Ana içeriğe atla

kartlı geçiş sistemi,Fitness Programı, Turnike, Spor Salonu Aletleri

Spor Salonuna Gitmeden Nasıl Kas Yapılır ?

Bu makalede evde kas yapmak isteyenlere bazı tavsiyelerde bulunarak spor salonuna gitmeden  nasıl kas yapılır bahsedeceğim.
Televizyon ve dergilerdeki kişiler gibi kaslı ve çekici bir vücuda sahip olmak her erkeğin hayalidir. Fakat öyle kaslı ve çekici bir vücudun spor salonuna giderek yapılacağını düşünen bazı kişiler için bu arzu hayal olarak kalır. Bazı kişiler ise spor salonlarına yazılır fakat bir süre sonra maddi durumlarının yetersiz olması, yorgun düşmeleri ve yeterince zaman ayıramama gibi etkenlerin ortaya çıkmasıyla sıkılarak kaslı ve çekici bir vücuda sahip olmayı hayal etmeyi seçerler. Ancak kaslı ve çekici bir vücudu çok arzuladıkları için spor salonuna gitmeden nasıl kas yapılır, evde kas nasıl yapılır gibi arayışlar içerisindedirler.
Yapılan araştırmalarda evde kas yapma hakkında bir çok bilgi edinilir fakat sonuç yine hüsranla sonuçlanır. Buna neden olan en büyük etken, kas yapmak için yapılan uygulamaların yanlış olması, yeterince zaman ayrılmamasıdır. Böyle bir çalışma içerisinde olan kişiler kas yapayım derken kendilerine zarar vermektedir ve sağlıkları bozulmaktadır. Eğer evde kas yapmak istiyorsanız bu gibi durumlardan kaçınmanız sizin faydanıza olacaktır.
Evde kas ancak kişinin kendisine uygun program seçmesi ile yapılır. Seçilen bu program sizin yaşınıza, boyunuza ve kilonuza uygun olmalıdır. Bu kriterlere uygun olarak belirlediğiniz program ile ancak düzenli olarak çalışmalar yapıldığında evde kas yapılır, 2 gün çalışıp 5 gün çalışmamak gibi bir durum söz konusu değildir evde kas yapmak ! Eğer sizde bu şekilde bir kas yapma düşünüyorsanız şimdiden bu düşünceyi kafanızdan çıkarmalısınız aksi takdirde evde kas yapma hayalleriniz hüsranla sonuçlanarak kaslı ve çekici bir vücudu sadece televizyon ve dergilere bakarak görebilirsiniz.Tabi böyle bir şey istemezsiniz sanırım !
Kendinize uygun bir program seçerek ve düzenli olarak uygulamak tek başına evde kas yapmak için yeterli değildir tabi ki ! Kas yapmak için seçmiş olduğunuz programı uygularken mutlaka beslenmenize de dikkat etmeniz gereklidir. Eğer beslenmenize dikkat etmez vücutta bulunan kasların ihtiyacı olan besinleri almazsanız kas yapayım derken sağlığınızdan olabilirsiniz. Bu nedenle düzenli olarak beslenmeli ve kendinize zarar vermeden evde kas yapma çalışmaları yapmalısınız. Hatta spor salonuna giden bir tanıdığınız varsa ondan yardım almalısınız.
Benim size spor salona gitmeden nasıl kas yapılacağı hakkında verebileceğim tavsiyeler şimdilik bunlardır. Daha sonraki yazılarımızda kas nasıl yapılır anlatmaya devam edeceğim, İyi çalışmalar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Baklava Karın Kası Nasıl Yapılır ?

Her erkeğin kaslı bir vücuda sahip olma arzusu. Yazların gelişiyle kumsaldaki baklava kaslı erkekleri görmeye hazır olun. Bu yıl erkek arkadaşlarında ve eşlerinde baklava kaslarını görmek istiyor. Çoğu erkek kas yapmak için spor salonlarına para döküyor. Aşağıdakileri yaparken evinizde kareli karın kaslarına sahip olabilirsiniz. Ya da karın kasları için satılan spor ekipmanlarını tedarik ederek fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Etkili bir kar kas programı uygulayarak bu hedefi evinizde başarabilirsiniz. Kas yapabilmek için, iki süreci başarıyla yürütmek zorundasınız. Birincisi, bazı fiziksel hareketler ve egzersizler yapmak, ikincisi ise uygun beslenme ve diyet programı ile sindirim alışkanlıklarınızı bu hareketlere uyarlamaktır. Başarınız, bu iki sürecin birlikte çalışması gerçeğiyle orantılı olacaktır. Karın kas hareketleri Tüm hareketlere dikkat etmeniz gereken kural, midenizi içeri almanız gerektiğidir. Bu şekilde, ana kaslardaki kasları çalıştırmak zorunda kalacaksınız, ç

Karın Kası Nasıl Yapılır ?

Daha önceki yazılarımızda sizlere kas nasıl yapılır bahsetmiştik ve bu makalemizde size bazı tavsiyelerde bulunarak karın kası nasıl yapılır anlatacağım. Karın kası nasıl yapabilirim ? Kaslı ve çekici bir vücuda sahip olmak isteyenlerin sorduğu sorulardan bir tanesidir. Çoğu insan karın kası yapmak için hangi egzersizlerin yapıldığını, bu egzersizlerin her gün mü yapıldığını, karın kası yapmak için özel egzersizlerin olup olmadığını merak eder. Buda insanların kafasında karın kası nasıl yapılır sorusunu oluşturur. Öncelikle karın kası yapmak için egzersiz kısmına değinelim. Çoğu insanın sandığının aksine daha çok karın kası çalışmakla, her aklınıza geldiğinde mekik çekmekle yada bunun çeşitli varyasyonlarını denemekle karın kası daha çabuk yapılır diye bir şey yoktur. Aşağıda sizinle paylaştığım videoyu izledikten sonra Youtube'ye gidin ve " dünyanın en güçlü adamı yarışması " cümlesini aratıp çıkan sonuçları izleyin. Orada oldukça iri yapılı kişilerin çeş

Adonis Kası Nasıl Yapılır ?

Merhabalar sizlere daha önceki yazılarında kas nasıl yapılır , karın kası nasıl yapılır , kol kası nasıl yapılır hakkında bazı tavsiyelerle bilgiler aktarmıştım. Bu makalemde ise size adonis kası nasıl yapılır bazı tavsiyeler vereceğim. Adonis kası , bir çok erkeğin sahip olmak istediği ancak yapması çok uzun zaman ve emek  harcayarak elde edilen bir kas grubudur. Son yıllarda yaygın hale gelen adonis kası , kadınların erkeklerde aradıkları özellikler arasında olmazsa olmazlarından bir tanesi haline geldi. Göbeğin hemen altında, genital bölgenin hemen üstünde bulunan adonis kası bir tür karın kasıdır. Adonis kası yapmak için vücuttaki yağ oranının düşük olması ve düzenli beslenme programıyla birlikte egzersizler yapılması gerekiyor. Erkeklerde özellikle karın bölgesinde yağlanmaların fazla olması adonis kası nın görünmemesine neden olmaktadır. Bu nedenle adonis kası yapmak için öncelikle vücuttaki yağ oranı düşürülmelidir. Adonis kası uzun bir süreç sonucunda yapılır. Bu nede